Yvette Antoinette

Portret Fotografie

About me

Ik ben Yvette Leur geboren in Amsterdam en wonend in Amersfoort.

Als portretfotograaf gebruik ik fotografie als medium voor creatieve expressie. Met een passie voor Fine Art, Vintage en Fashion, creëer ik personages, vertel verhalen en maak foto’s waar melancholie, nostalgie en romantiek als rode draad in verweven zijn.

Inspiratie komt voort uit verbeelding en verwondering. Ik verken en onderzoek de eindeloze mogelijkheden van fotografie, alles om mijn eigen stijl te vormen en te blijven ontwikkelen.

Mijn creatieve reis begon op een onverwachte manier, toen een goede vriendin me haar camera gaf en vroeg om haar te fotograferen. Vanaf dat moment begon ik de wereld van de fotografie te verkennen en bestuderen.

Mijn creatieve geest is altijd in beweging, zelfs een enkele afbeelding of woord kan inspireren om nieuwe invalshoeken voor fotoshoots te bedenken.

Het hele proces, van concept en styling tot fotografie en bewerking, doe ik zelf, waardoor ik mij soms meer een beeldend kunstenaar voel.

Met een model als mijn canvas en met behulp van haarstyling, make-up, kleding en licht als mijn verf, creëer ik beelden die voortkomen uit mijn gedachten.

Creativiteit is voor mij een reflectie van wie ik werkelijk ben. Het voelt voor mij als momenten waarin ik volledig mezelf kan zijn.

 

Bij Yvette Antoinette Fotografie

 

* Het maken van unieke Fine Art, Vintage en Fashion portretten

* Het maken van portretten voor zakelijke en privé doeleinden

* Het maken van Fine Art Portretten voor Exposities en verkoop

* Het geven van creatieve workshops en organiseren van foto events

 

 

 

Is mijn volgende unieke portret dat van jou?

Er wordt niet altijd aan gedacht, een mooi portret van jezelf. Voor privé en/of zakelijke doeleinden.

Als er zich dan een bijzondere gebeurtenis voordoet (verjaardag, jubileum) hoor je vaak: “We hebben helemaal geen mooie foto.”

Vroeger werden mensen vaak geschilderd en tentoongesteld.

” Een mooie foto van jezelf kan bijdragen aan je zelfverzekerdheid en zelfbeeld.”